Το Internet είναι το πάθος μας. Παρακολουθούμε αδιάλειπτα τις καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν το διαδίκτυο.
Κατασκευάζουμε σελίδες ηλεκτρονικού εμπορείου(e-shop), στατικές, δυναμικές, χρησιμοποιούμε τεχνολογία flash
Δημιουργούμε μοναδικά, καλαίσθητα web-sites καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο design. Περά από την εμφάνιση (web-design), ο σωστός προγραμματισμός (backend programming) είναι αυτός που εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα ενός site.
Σε οποιαδήποτε φάση της συνεργασίας μαζί μας, δεν θα δείτε "έτοιμα πακέτα" και "προδιαγεγραμμένες λύσεις" καθώς το κάθε έργο καλύπτει μοναδικές αναγκες.
Μας ενδιαφέρει η δυναμική παρουσία σας στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε όλες τις τεχνικές (search engine optimization, google ad-words, banners, e-mail marketing)και εξετάζουμε τους τρόπους (internet marketing) με τους οποίους η ιστοσελίδα σας θα γίνει ανταγωνιστική και θα καταλάβει μια εξέχουσα θέση στο διαδύκτιο.
Παρέχουμε φιλοξενία web site(web-hosting), δικτυακή διαφήμιση, συμβουλευτικές υπηρεσίες προκειμένου να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε τη συνεχή ,σίγουρη, αποτελεσματική και εμπορικά επιτυχημένη διαδικτυακή σας παρουσία.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ WEB SITE
WEB HOSTING

Σας προσφέρουμε τη σιγουριά της απρόσκοπτης λειτουργίας καθώς συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών internet στην Ελλάδα. Έτσι οι web server μας μέσα από ειδικά διαμορφωμένα data center ενώνονται απευθείας στον κορμό του ελληνικού διαδικτύου.

Περισσότερα...

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ WEB SITE
WEB DEVELOPMENT

Η παρουσία κάθε εταιρείας είναι μοναδική σε όλες τις μορφές επικοινωνίας και παρουσίας που επιλέγει. Τo Internet δεν αποτελεί εξαίρεση. Η παρουσία κάθε επιχείρησης στο δίκτυο πρέπει να είναι τόσο μοναδική όσο το όνομα, το λογότυπο, τα γραφεία ή τα καταστήματα της.

Περισσότερα...

ΠΡΟΩΘΗΣΗ WEB SITE
WEB-MARKETING

Το να κατασκευάσετε ένα καλαίσθητο web site χωρίς να φροντίσετε να γίνει γνωστό στους χρήστες του Internet είναι σαν να ανοίγετε ένα κατάστημα χωρίς να τοποθετήσετε πινακίδα. Επιτυχημένος ιστότοπος σημαίνει επισκεψημότητα, νέοι δυνητικοί πελάτες, πωλήσεις.

Περισσότερα...